Gegrilde roodbaarsfilet
2014-06-08- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een heerlijke gegrilde roodbaarsfilet uit de ovengrill, lekker bij een frisse salade.
Ingredienten
• 80 gram roodbaarsfilet
• 1 stevige, rijpe tomaat
• Pancoating (webshop)
• 1 eetlepel bieslook, fijngehakt
• ¼ eetlepel citroensap
• 20 gram geraspte 20+ kaas
• Versgemalen zwarte peper
• Zout
Bereidingswijze
Verwarm de ovengrill voor. Snijd de tomaat in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in blokjes en laat ze op keukenpapier uit lekken. Spray een ovenschaal in met wat panspray. Wrijf de roodbaarsfilet in met citroensap, zout en peper en leg ze in de ovenschaal. Verdeel de tomaat, geraspte kaas en bieslook erover. Schuif het bakblik10 cmonder de hete grill en rooster de vis in 8-10 minuten mooi bruin en net gaar. Serveertips: Lekker met aardappelpuree en courgettesalade. Variaties: Vervang de roodbaars door tilapia
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.