Gegrilde roodbaarsfilet

2014-06-08
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 15m

Een heerlijke gegrilde roodbaarsfilet uit de ovengrill, lekker bij een frisse salade.

Ingredienten


• 80 gram roodbaarsfilet
• 1 stevige, rijpe tomaat
Pancoating (webshop)
• 1 eetlepel bieslook, fijngehakt
• ¼ eetlepel citroensap
• 20 gram geraspte 20+ kaas
• Versgemalen zwarte peper
• Zout

Bereidingswijze

Verwarm de ovengrill voor. Snijd de tomaat in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in blokjes en laat ze op keukenpapier uit lekken. Spray een ovenschaal in met wat panspray. Wrijf de roodbaarsfilet in met citroensap, zout en peper en leg ze in de ovenschaal. Verdeel de tomaat, geraspte kaas en bieslook erover. Schuif het bakblik10 cmonder de hete grill en rooster de vis in 8-10 minuten mooi bruin en net gaar. Serveertips: Lekker met aardappelpuree en courgettesalade. Variaties: Vervang de roodbaars door tilapia

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: , Ingrediënten:
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *