Gegratineerde tilapiafilet
2014-06-08- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Een heerlijke gegratineerde tilapiafilet met room uit de oven.
Ingredienten
• 90 gram tilapiafilet
• 1 eetlepel paturain linesse 5%
• 1 eetlepel campina kookroom light
• ½ eetlepel citroensap
• Parmezaanse kaas
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Tilapiafilets bestrooien met zout en peper. Citroensap erover schenken en ca. 15 minuten laten intrekken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. In een kom room met Paturain mengen. Tilapiafilets met keukenpapier droogdeppen en in ovenschaal leggen. Roommengsel over vis verdelen. Bestrooien met een beetje parmezaanse kaas en ca.10 cmonder hete grill in 8 à 10 minuten gaar en goudbruin laten worden. Lekker met salade en gekookte krieltjes met peterselie.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.