Gebakken kabeljauwfilet
2014-06-11- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 35m
Gebakken kabeljauwfilet met groente en tabasco, heerlijk voor bij het diner.
Ingredienten
• 100 gram kabeljauwfilet
• ½ prei
• ½ rode paprika
• 50 gram taugé
• ½ ui
• Pancoating (webshop)
• Verse peterselie, fijngehakt
• Tabasco
Bereidingswijze
Warm de pan met de Pancoating op, en bak de in stukjes gesneden kabeljauwfilet even aan. Daarna de ui snipperen en meebakken, de in blokjes gesneden paprika toevoegen en samen met de taugé en prei mee laten smoren. (Ongeveer 10 minuten ).Als laatste op smaak maken met tabasco, en garneren met verse peterselie. Lekker met gekookte aardappeltjes en een groene salade.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.