Garnalenspiesjes met gember-tomatensaus
2014-06-11- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Lekker, en snel klaar, garnalenspiesjes met gember- tomatensaus!
Ingredienten
• 100 gram grote gepelde garnalen
• Tabasco
• 3 eetlepels tomatenketchup (webshop)
• 2 theelepels citroensap
• ½ eetlepel fijngeknipte bieslook (of uit de diepvries van Daregal)
• ½ eetlepel gember pasta (of vers)
• Pancoating ( webshop)
• 4 satestokjes
Bereidingswijze
Prik de garnalen aan de satéstokjes. Meng 1 theelepel citroensap met een paar druppels tabasco en bestrijk de garnalen rondom met het mengsel. Voor de saus, meng de gember met de ketchup, het citroensap, de bieslook en een paar druppels tabasco. Spray een grillpan of pan met anti-aanbaklaag in met Pancoating. Leg de garnalenspiesjes in de hele hete pan en gril ze snel (2 minuten) om en om bruin.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.