Garnalen in knoflook met bladspinazie
2014-06-14- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 1:40 h
In de knoflook gemarineerde garnalen met bladspinazie en pasta.
Ingredienten
• 75 gram garnalen
• 25 gram Linesse
• 100 gram volkoren spaghetti / macaroni
• 200 gram gesneden bladspinazie
• 3 teentjes knoflook
• ½ ui
• 2 theelepels sambal Oelek
• Snufje peper
• Snufje zout
• Pancoating (webshop)
Bereidingswijze
1 uur van te voren, de garnalen marineren met de uitgeperste knoflook en sambal Oelek. Je snippert een ui, die fruit je even in de Pancoating. Daarna de garnalen toevoegen, even meebakken. Vervolgens de bladspinazie goed meebakken. Voeg dan de Linesse toe. Op smaak maken met zout en peper. Te combineren met volkoren spaghetti of macaroni. Eet smakelijk!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.