Frittata van geroosterde groenten
2014-06-14- Keuken:Italiaans
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 45m
Altijd een schot in de roos, deze heerlijke quiche uit de oven. Serveren met brood en een frisse salade.
Ingredienten
• 1 ½ ei
• 20 gram geraspte 20+ kaas
• 100 gram aardappels, geschild en in blokjes
• ¼ aubergine, in blokjes
• ¼ courgette, in blokjes
• ¼ groene paprika, in 4 stukken
• Ingevette quichevorm, doorsnede ca.30 cm
• 1 eetlepel magere kwark
• Pancoating (webshop)
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel de courgette, aubergine, aardappels en paprika over de bakplaat van de oven en spray er de Pancoating over. Bestrooi de groenten met peper en zout. Zet de groenten 15 minuten in de oven. Schep regelmatig om. Klop intussen de eieren los met de kwark, kaas, peper en zout. Schep de geroosterde groenten in de quichevorm. Schakel de oven terug naar200°C. Schenk het eimengsel over de groenten en bak de frittata in ca. 25 minuten gaar en goudbruin. Serveer met brood en een frisse groene salade.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.