Franse roereieren
2014-06-17- Keuken:Frans
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Met een gekookte aardappel of gewoon op brood smaken deze Franse roereieren erg lekker.
Ingredienten
• 2 eieren
• 1 eetlepels magere melk
• ¼ paprika
• ½ tomaat
• ¼ ui
• Pancoating (webshop)
• Basilicum
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Bak de groenten zachtjes in 5 min. gaar. Peper, zout en basilicum erbij doen. Klop de eieren los met de melk en schep de eimassa door de groenten. Laat het ei onder voortdurend roeren stollen. Serveren met een salade en een gekookte aardappel.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.