Dipsaus voor rauwkost
2014-06-18- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 5m
Supersnel klaar en erg lekker als dipsaus bij rauwkost of uw stukje vlees.
Ingredienten
• ½ dl magere yoghurt
• 25 gram St. Moritz Linesse 6%
• Knoflook naar smaak
• Zout
• Peper
Bereidingswijze
Alles goed mengen en op smaak afmaken. Lekker als saus bij vlees of als dipsaus bij b.v. rauwkost.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.