Dip
2014-06-18- Keuken:Nederlands
- Menugang:Cracker-idee
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 5m
Een verrassende dipsaus bij rauwkost of als beleg op een cracker.
Ingredienten
• ½ bosuitje, in ringetjes
• ½ eetlepel gedroogde tomatenmix
• ½ eetlepel gedroogde uitjes
• Hüttenkäse
• Klein scheutje Balsamico
• ½ teentje knoflook
• ½ theelepel mosterd
• Stevia zoetstof naar smaak (webshop)
Bereidingswijze
Mix alle ingrediënten door elkaar. Heerlijk als dip bij rauwkost of als beleg op een cracker.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.