Creoolse Saus
2014-06-19- Keuken:Surinaams
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Deze pittige Creoolse saus smaakt heerlijk bij uw stukje vlees of bij bijv. een pastagerecht.
Ingredienten
• ¾ gepelde tomaat
• ¼ glas droge witte wijn
• ¼ groene paprika
• ½ teentje knoflook
• Pancoating (webshop)
• ¼ rode Spaanse peper
• ¼ blik tomatenpuree
• ½ ui
• Zout
Bereidingswijze
Pel de ui en snipper deze. Verwijder de zaadlijsten en zaadjes van de paprika en Spaanse peper en snij het vruchtvlees in kleine stukjes. Verhit de Pancoating en fruit hierin de uien, paprika en Spaanse peper. Pers de knoflook erboven, voeg de in stukjes gesneden tomaten, de tomatenpuree en de witte wijn toe. Roer alles tot een pittige saus.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.