Claressefilet met zeekraal
2014-06-19- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Voor de visliefhebbers: claressefilet met zeekraal uit de oven. Heerlijk met een frisse salade.
Ingredienten
• 100 gram claressefilet
• 100 gram aardappelen, geschild en in blokjes
• 100 gram zeekraal
• Pancoating (webshop)
• Schijfje citroen
• 1/3 eetlepel aardappelkruiden
• 1/3 eetlepel kerriepoeder
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Kook de aardappelen 5 minuten voor in de magnetron. Kruid de vis naar smaak met de kerrie, peper en zout en leg de vis in een ‘ingevette’ ovenschaal. Bak de vis ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Kruidt de aardappelen naar smaak en bak ze in Pancoating. Spoel de zeekraal af met koud water en laat ongeveer 2 minuten uitlekken. Roerbak de groente in Pancoating. Schep de zeekraal op een bord met de claressefilet en de aardappelen. Maak het af met een schijfje citroen op de vis. Lekker met een frisse salade.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.