Chinese roerbakkool
2014-06-20- Keuken:Chinees
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Supereenvoudig om klaar te maken en erg lekker: Chinese roerbakkool.
Ingredienten
• ¼ chinese kool, in dunne reepjes
• ¼ groene paprika, in smalle reepjes
• ¼ rode paprika, in smalle reepjes
• Sojasaus
• Pancoating (Webshop)
• Peper
• Zout
• Wokpan
Bereidingswijze
Wok insprayen met Pancoating en goed heet laten worden. Dan alles ongeveer 8 minuten roerbakken. Peper, zout en sojasaus naar smaak toevoegen. Lekker met rijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.