Champignonsaus

2014-06-27
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Over uw vlees of stukje vis smaakt deze champignonsaus heerlijk. Natuurlijk ook goed te combineren met een pastagerecht etc.

Ingredienten


• 1 doosje champignons
• 50 gram Campina kookroom light
Pancoating (webshop)
• 1 ui
• Kruiden naar smaak

Bereidingswijze

Champignons snijden en een minuut of twee in de magnetron op de hoogste stand zodat al het vocht eruit komt. Hierna even uit laten lekken in een vergiet. Pancoating in (hogere) pan en daar de uien in smoren. Als ze wat glazig zijn de champignons toevoegen en er flink wat kruiden naar smaak aan toevoegen. Alles een beetje bruin laten worden en vervolgens de Campina kookroom light erbij gieten. Wat in laten koken zodat het dikker wordt en klaar is het! Lekker bij een stukje vlees, runderreepjes e.d. Let op aangezien er 50 gram Campina kookroom light in zit moet je wel 50 gramvan je eiwitten aftrekken.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • Zoete pikante tofu met gebakken noodles

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *