Champignonsaus
2014-06-27- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Over uw vlees of stukje vis smaakt deze champignonsaus heerlijk. Natuurlijk ook goed te combineren met een pastagerecht etc.
Ingredienten
• 1 doosje champignons
• 50 gram Campina kookroom light
• Pancoating (webshop)
• 1 ui
• Kruiden naar smaak
Bereidingswijze
Champignons snijden en een minuut of twee in de magnetron op de hoogste stand zodat al het vocht eruit komt. Hierna even uit laten lekken in een vergiet. Pancoating in (hogere) pan en daar de uien in smoren. Als ze wat glazig zijn de champignons toevoegen en er flink wat kruiden naar smaak aan toevoegen. Alles een beetje bruin laten worden en vervolgens de Campina kookroom light erbij gieten. Wat in laten koken zodat het dikker wordt en klaar is het! Lekker bij een stukje vlees, runderreepjes e.d. Let op aangezien er 50 gram Campina kookroom light in zit moet je wel 50 gramvan je eiwitten aftrekken.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.