Brabantse asperges
2014-06-22- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Tongstrelende Brabantse asperges, wie lust ze niet.
Ingredienten
• 100 gram aardappels
• 1 pond asperges
• 1 ei
• 50 gram gegrilde ham
• Optie: een klein beetje Philadelphia light
Bereidingswijze
Schil de asperges en aardappel en kook deze gaar. Drapeer de asperges op een bord en snij de gekookte aardappel in schijfjes (eventueel heel dun met wat Philadelphia light besmeren). Prak een hard gekookt ei fijn en voeg daar de50 gramgekookte ham in stukjes gesneden aan toe. Even goed mengen en over de asperges strooien. Eet smakelijk!
(Hou er rekening mee, dat als u veel Philadelphia light gebruikt u minder ham of ei mag gebruiken.)
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.