Biefstuk op bedje van gebakken rucola
2014-06-23- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Voor de fijnproevers: malse biefstuk op een bedje van gebakken rucola.
Ingredienten
• 100 gram biefstuk
• 30 gram rucola
• ½ eetlepel rode wijn
• ¼ eetlepel balsamicoazijn
• ½ teentje knoflook
• Pancoating (webshop)
• (versgemalen) peper
• 1 takje basilicum
• ¼ eetlepel grof zeezout
• Aluminiumfolie
Bereidingswijze
Knoflook pellen en fijn snipperen. Basilicum fijn knippen. In (grill) pan Pancoating verhitten. Biefstukken in ca. 4 minuten van binnen rosé en van buiten bruin bakken, halverwege keren. Uit pan nemen en warm houden onder aluminiumfolie. Pancoating toevoegen. Knoflook ca. 30 seconden bakken. Rucola en basilicum erdoor scheppen en in ca. 30 seconden al omscheppend verwarmen. Wijn en balsamicoazijn erdoor scheppen en direct over twee (voorverwarmde) borden verdelen. Vlees erop leggen. Bestrooien met grof zeezout en peper. Serveren met brood en tomatensalade.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.