Biefstuk met rode wijnsaus

2014-06-29
Biefstuk in rode wijn saus
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Om uzelf eens smakelijk mee te verwennen: biefstuk met rode wijnsaus.

Ingredienten


• 100 gram biefstuk
• 125 ml rode wijn (bij uitzondering)
Pancoating (webshop)
• 2 sjalotjes
• Zout
• Peper

Bereidingswijze

Snij de sjalotjes in vieren, niet kleiner! Bak de sjalotjes even aan in de pan met een beetje Pancoating tot ze glazig worden, niet bruin bakken! Schenk de rode wijn er bij en laat het geheel tot 1/3 inkoken. Op smaak maken met zout en versgemalen peper. Grill de biefstukjes ondertussen naar smaak en overgiet ze met deze heerlijke saus.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(4 / 5)

4 5 1
Beoordeel dit recept

1 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • Rijstschotel met garnalen

    Rijstschotel met garnalen

  • Visovenschotel

    Visovenschotel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.