Biefstuk met rode wijnsaus
2014-06-29- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Om uzelf eens smakelijk mee te verwennen: biefstuk met rode wijnsaus.
Ingredienten
• 100 gram biefstuk
• 125 ml rode wijn (bij uitzondering)
• Pancoating (webshop)
• 2 sjalotjes
• Zout
• Peper
Bereidingswijze
Snij de sjalotjes in vieren, niet kleiner! Bak de sjalotjes even aan in de pan met een beetje Pancoating tot ze glazig worden, niet bruin bakken! Schenk de rode wijn er bij en laat het geheel tot 1/3 inkoken. Op smaak maken met zout en versgemalen peper. Grill de biefstukjes ondertussen naar smaak en overgiet ze met deze heerlijke saus.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.