Biefstuk met gamba’s

2014-06-29
biefstuk met gamba’s
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Binnen enkele minuten heeft u deze verrassende biefstuk met gamba’s op tafel. Succes verzekerd.

Ingredienten


• 50 gram Argentijnse biefstuk, in dobbelstenen
• 50 gram diepvries gamba’s, ontdooid
• Laurierblaadjes
Pancoating (webshop)
• 3 satéstokjes

Bereidingswijze

Rijg om en om een gamba, biefstukblokje en een laurierblaadje aan een stokje. Bespray de spiesen met Pancoating en bestrooi met zout en peper. Gril de spiesen in 3 minuten bruin, de biefstuk mag van binnen nog rosé zijn.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: , Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *