Biefstuk met gamba’s
2014-06-29- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Binnen enkele minuten heeft u deze verrassende biefstuk met gamba’s op tafel. Succes verzekerd.
Ingredienten
• 50 gram Argentijnse biefstuk, in dobbelstenen
• 50 gram diepvries gamba’s, ontdooid
• Laurierblaadjes
• Pancoating (webshop)
• 3 satéstokjes
Bereidingswijze
Rijg om en om een gamba, biefstukblokje en een laurierblaadje aan een stokje. Bespray de spiesen met Pancoating en bestrooi met zout en peper. Gril de spiesen in 3 minuten bruin, de biefstuk mag van binnen nog rosé zijn.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.