Aardappelsoep met kip
2014-07-01- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht, Soep
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Supersnelle en verrassende aardappelvariant: romige aardappelsoep met gerookte kipreepjes.
Ingredienten
• 100 gram gekookte kruimige aardappelen
• 70 gram gerookte kipreepjes
• 30 ml Campina kookroom light
• ¼ liter warme kippenbouillon
Bereidingswijze
Pureer de aardappels met de kippenbouillon en room tot een romige soep.
Garneer met reepjes gerookte kip.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.