Aardappels op Vlaamse wijze
2014-07-02- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht, Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Yield : 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Even voorbereiden maar dan ook zo klaar: lekkere aardappeltjes bereid volgens gebruik van onze Vlaamse buren.
Ingredienten
• 100 gram aardappels
• 2 uien
• Peper
• Zout
• Tijm
Bereidingswijze
Aardappels schillen en dunne schijfjes snijden. De uien schoonmaken en in dunne ringetjes snijden.
De bodem van de pan met een laagje uiringen beleggen, daar op een laagje aardappelschijven, goed bestrooien met peper, zout en tijm en dan opnieuw een laagje uien, een laagje aardappels en zo verder. De pan sluiten en ongeveer 20 minuten laten garen.
Smakelijk eten!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.