Aardappel spinazieomelet

2014-07-03
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Snel en eenvoudig te bereiden: Kabeljauw met aardappel en spinazie, met als extra suggestie de toevoeging van in knoflook gebakken champignons. Heerlijk.

Ingredienten


• 50 gram kabeljauw
• 100 gram plakjes aardappel
• 50 gram bladspinazie
• 1 losgeklopt ei
Pancoating (webshop)
• Snufje zout
• Snufje peper

Bereidingswijze

Spray wat Pancoating in de pan en bak de schijfjes aardappel lekker bruin.
Als de aardappels mooi bruin zijn leg je de blaadjes spinazie op de gebakken aardappels in de pan. (Bak ondertussen de kabeljauw of doe deze in de oven.)
Daarover heen gaat 1 losgeklopt ei.
Bak de aardappel spinazieomelet even goed door aan beide kanten.

Suggestie: bak champignons met knoflook met de aardappeltjes mee.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: , ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *