Aardappel spinazieomelet
2014-07-03- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Snel en eenvoudig te bereiden: Kabeljauw met aardappel en spinazie, met als extra suggestie de toevoeging van in knoflook gebakken champignons. Heerlijk.
Ingredienten
• 50 gram kabeljauw
• 100 gram plakjes aardappel
• 50 gram bladspinazie
• 1 losgeklopt ei
• Pancoating (webshop)
• Snufje zout
• Snufje peper
Bereidingswijze
Spray wat Pancoating in de pan en bak de schijfjes aardappel lekker bruin.
Als de aardappels mooi bruin zijn leg je de blaadjes spinazie op de gebakken aardappels in de pan. (Bak ondertussen de kabeljauw of doe deze in de oven.)
Daarover heen gaat 1 losgeklopt ei.
Bak de aardappel spinazieomelet even goed door aan beide kanten.
Suggestie: bak champignons met knoflook met de aardappeltjes mee.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.