Surinaamse kippensoep
2014-12-16- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Een verrukkelijke Surinaamse kippensoep.
Ingredienten
• 125 gram gemengde groente, Chinese mix of roerbakmix
• 100 gram kipfilet
• ½ kippenbouillontablet
• 50 gram mihoen
• Bereidingswijze
Maak de ui schoon en snijd hem klein. Ontvel de tomaten en snijd ze in blokjes. Was de peper, maar houd hem heel. Snijd de kipfilet in blokjes. Verwarm de pancoating in een soeppan en bak hierin de kip bruin. Fruit de ui mee. Voeg ½ l water toe met de kippenbouillontablet, de tomaten, de peper, de groente en de pimentkorrels en breng dit aan de kook. Kook de soep circa 8 minuten. Kook de laatste minuten de mihoen mee volgens de gebruiksaanwijzing. Neem de peper uit de soep en maak de soep op smaak met wat sojasaus of zout.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.