Pittige bouillon
2014-10-26- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Ingredienten
• Chilipoeder
• ½ cm gemberwortel, schoongemaakt
• ½ eetlepel Japanse sojasaus
• ¼ liter kippenbouillon
• Sap van ½ limoen
Bereidingswijze
Breng de bouillon aan de kook met het stukje gemberwortel en laat 5 minuten zachtjes doorkoken. Verwijder de gember en breng de bouillon op smaak met limoensap en sojasaus. Roer er chilipoeder naar smaak door.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.