Chinese kabeljauw

2014-06-21
Chinese_kabeljauw
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Met verse groenten gestoofde Chinese kabeljauw. Lekker met rijst.

Ingredienten


• 100 gram kabeljauwfilet
• ½ gele paprika
• ½ prei
• 25 gram taugé
• ½ ui
• ½ eetlepel sojasaus
Stevia zoetstof (webshop)
Pancoating (webshop)
• Zout

Bereidingswijze

Fruit de gesnipperde ui met een beetje Pancoating, bak de prei in ringetjes en de paprika in reepjes even mee. Voeg de sojasaus en de Stevia (naar smaak) toe. Bak dan de kabeljauw in blokjes even mee. Stoof dit alles met de deksel op de pan ongeveer 5 min. Schep de taugé erdoor en warm deze nog even door. Zout naar smaak. Lekker met rijst.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • Rijstschotel met garnalen

    Rijstschotel met garnalen

  • Visovenschotel

    Visovenschotel

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Chinese kippensoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *